Dubai Gece Hayatı Rehberi

Dubai Gece Hayatı Rehberi

Tatil ve eğlencenin Arap Yarımadası’ndaki başkenti Dubai; renkli gece hayatı ile de bizleri şaşırtmaya ve büyülemeye devam ediyor. Gece hayatı deyince hemen alkol tüketiminin yasak olmasını bekleyebilirsiniz ama durum hiç de öyle değil. Kendine göre bazı kuralları olsa da oteller bünyesinde hizmet veren pek çok kulüp ve barda alkol serbest. Zengin kokteyl çeşitleri ve dünya mutfağından özenle seçilmiş menüleri ile hizmet veren bu mekânlarda tanınmış DJ’lerin performansları ile müzik ve dansın ritimlerine kendinizi kaptırırken, Amsterdam, New York, Paris ya da Lübnan gecelerine nispet yapabilirsiniz.

360°

Jumeriah Beach’de deniz üzerinde inşa edilmiş bir iskelede bulunan mekân; adından da anlaşılacağı üzere 360 derecelik görüş açılı bir manzaraya sahip. Deniz ürünleri ağırlıklı menüsüyle hizmet veren restoranında Basra Körfezi’nde güneşin batışını izlerken, beyaz şarap eşliğinde akşam yemeğinizi yiyebilir, dünyaca ünlü DJ’lerin R&B, Hip-Hop, County performansları ile kendinizi dans pistine atabilir, oryantal Arap ezgileri eşliğinde gecenizi tamamlayabilirsiniz. Küçük bir hatırlatma; özellikle cuma ve cumartesi akşamları için önceden rezervasyon yaptırmayı ve en şık giysilerinizi giymeyi unutmayın.  

Zero Gravity

Dubai’nin en çok bilinen eğlence mekânlarından birisi olan Zero Gravity, zengin dünya mutfağı, eğlenceli, samimi atmosferi ve geniş müzik yelpazesi ile misafirlerine kapısını açıyor. Kıyafet zorunluluğunun olmaması ve ortalama fiyatları ile daha rahat bir ortamda cebinizi de fazla yormadan güzel bir gece geçirmek istiyorsanız bu mekân tam size göre. Dubai Marina’da Skydive Dubai’nin hemen yanı başında bulunan mekana metro ve tramvayla da kolayca ulaşmanız mümkün.

Sky View Bar

Dubai’nin en çok bilinen simgelerinden birisi olan Hotel Burj El Arab’ın 27. katında yer alan bu fantastik mekanda yerden 200 metre yükseklikte eşsiz manzaranın tadını çıkarırken özenle hazırlanmış kokteylinizi yudumlayabilirsiniz. Son derece gösterişli ve ihtişamla dizayn edilmiş atmosferi ile Avrupa sosyetesinin de kaçamak için en çok tercih ettiği yerlerden olan Sky View Bar’ı canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği için tercih edecekseniz eğer iyi bir gardıroba sahip olmalı ve mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız.

Buddha Bar

Adımınızı attığınız andan itibaren buda heykelleriyle donatılmış bu sıra dışı mekânda Uzakdoğu’nun mistik havasını sonuna kadar ciğerlerinizde hissedeceğinize emin olabilirsiniz. Dubai Mariana’da Grosvenor House Hotel’in zemin katında yer alan bu mekanda Çin, Japon ya da Tayvan mutfağının lezzetlerini tadabilir, mekan içerisinde yer alan Dragon Bar’da sahne şovları ve geniş repertuarları ile DJ ve canlı müzik performanslarına eşlik edebilirsiniz.

Rock Bottom Café

Arkadaşlarınızla birlikte sıcacık bir mekânda dev bardakta köpüklü birer Alman Birası içip geç saatlere kadar sohbet etmek, ya da tuttuğunuz takımın final maçını dev ekranda izleyip çılgınlar gibi bağırmak istiyorsanız aradığınız adres tam da burası. Bira müdavimleri için ince düşünülmüş lezzetli atıştırmalıkları tadıp biranızı yudumlarken bir anda Dubai’de nadir görülen Rock Müzik coşkusuna kendinizi kaptırabilirsiniz. Belçika, Arjantin, Amerikan Malt ve daha pek çok farklı lezzette birayı tadabileceğiniz mekânda müdavimler için her şey düşünülmüş. Burjuman Metro İstasyonunun hemen yanında yer alan Regent Otelin zemin katında yer alan mekân gece 01.00’e kadar misafirlerini ağırlıyor.

Vip Room

Dubai yüksek sosyetesinin uğrak mekânı olan Vip Room ünlü Fransız şarkıcı ve DJ Jean-Roch tarafından kurulmuş. Uluslararası bir üne de sahip olan bu özel mekan, Kanye West, Johnny Depp, Karl Lagerfeld gibi pek çok ünlü ismin de Dubai’de eğlenmek için tercih ettiği yer aynı zamanda. Kendinizi gerçekten özel hissedeceğiniz mekânın tam ortasında kurulmuş olan DJ kabini etrafında çalan müziğin etkisiyle çılgınca dans edebilir, soluklanmak istediğinizde terasa çıkıp muhteşem manzara eşliğinde içkinizi yudumlamaya devam edebilirsiniz. Çarşamba ve pazar günleri kapalı olan bu mekânda eğlenmek önceden rezervasyon yaptırmayı ihmal etmeyin. Şehrin merkezinde yer alan JW Marriott Marquis Hotel’de yer alan Vip Room’a ulaşım metro ya da taksiyle oldukça kolay.

Etiketler: Dubai de Eğlence Yerleri
Eylül 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik Sözleşmesi ile Kullanım Koşulları inceleyebilirsiniz.